Elikkä tänään sain aikaiseksi tehdä tälle blogilleni jotain. Täälä nyt sitten kerron minun, Lauran, ja hoitokoirani Vilman touhuista. :) Pyrin joka päivä kirjoittamaan ainakin jotakin päivän kulusta, niin pysytte perillä meidän touhuista. ;)

Mutta itse asiaan:

Eilen siis saavuimme pitkästä aikaa tänne koululle Asikkalaan (olimme molemmat viime viikon omissa kodeissamme lomailemassa). Vilma nukkui lähes koko matkan. Lopuksi autossa rupesi jo olemaan kuitenkin sen verran lämmin, että koirakin kävi hieman levottomaksi. Pysähdyimme sitten vähän tuulettumaan ja loppu matka sujuikin rauhallisesti.

Vilma sai luun sitten, kun lähdin itse tunnille. Neiti oli syönytkin luunsa kun iltapäivällä tulin huoneeseen (se kun ei aina viitsi syödä luita täälä Asikkalassa).

Vilma pääsi eilen usempaan otteeseen pienille lenkeille. Kävimme ainakin 4 vajaan puolen tunnin lenkillä ja siihen sitten vielä pari pissatus reissua vielä päälle. Ulkona kyllä olikin niin kuuma, että parempi vain kun teki monta lyhyttä lenkkiä päivän aikana.

Illalla tapahtuikin sitten hauskasti, kun säikähdimme huone kaverini Miran kanssa oikein kunnolla Vilmaa. Jonkun verran nukkumaan menomme jälkee Vilma haukahti pari kertaa oikein kovaa ja minä ja Mira pomppasimme sängyissämme ja kysyimme yhtäaikaa, että mikä sillä koiralla on. Tajusimme sitten, että Vilma oli uneksinut ja haukkunut unissaan! Se makasi kyljellään sänkyni päässä, missä se nukkuu kaikki yöt, ja nukkui oikein tyytyväisenä tuhisten. Ja Vilma ei itse edes herännyt siihen hälinään jonka minä ja Mira aiheutimme säikähdyksellämme. :D Loppu yön me kaikki sitten nukuimme enemmän tai vähemmän rauhassa (Mira joutui kerran keräämään rottapoika Nemon takaisin häkkiin karkureissultaan), mutta ainakin hiljaa.

Tänään käytiin myös useampaan kertaan pienillä lenkeillä, kun ulkona tuppasi hieman satamaan aina välillä. Muuten Vilma onkin tänään nukkunut ja välillä leikkinyt minun tai Miran kanssa. :) Illalla voisi vielä käydä vähän pisemmällä lenkillä, jos ei sada, kun tuola ulkona on kuitenkin ihan kiva ilma.