Viime kirjoituksestani onkin krinnyt vierähtää aikaa... huhhuh...

Retu on kasvanut taas paljon ja näyttää päivä päivältä enemmän koiralta. (Silloin 3 viikon ikäisenä, kun kävimme Retua ensimmäisen kerran katsomassa, niin äiti ilmoitti kotiin paluu matkalla: "Sehän näytti ihan marsulta!")

Retu on nyt jo aika hyvin sisäsiisti. Siis tietysti nin hyvin, kun 11 viikkoinen koiranpentu vain voi olla. Se on nyt varmaan tajunnut tuon ulos tarpeiden tekemisen, kun ollemme nyt tehneet niin, että joka kerta kun Retu kakkaa tai pissaa ulos se san sen jälkeen namin. Sisällä se saa "vain" kehuja, kun tekee paperille.

Naksuteltu on melko vähän. En ilmeisesti ole mukamas kerinnyt naksuttelemaan, kun illalla on töitten jälkeen lähtenyt ulos kavereita moikkaamaan. No kun tuo heila (siis poikaystäväni Jussi) on nyt viikon Rovaniemellä isovanhemmillaan vierailemassa, niin ehkä nyt sitten on "enemmän aikaa" Retullekkin. Voivoi mitä selityksiä...

Ja eilen olimme käymässä äitini vanhempien mökillä. Mökki on metsän laidassa, eikä sielä ole järveä lähellä. Retu sai olla sielä koko ajan vapaana. Ja 2,5 tuntia Retu sitten touhusikin sielä, tutki paikkoja, järsi risuja ja juoksenteli ympäriinsä. Ja Retun lempipaikaksi ilmeni runsas saniais puska(n. 1m korkea), joka kasvaa mökin pihassa. Kyllä puska heilui kun Retu touhusi sielä!

Kahlailuakin on tullut kokeiltua tällä viikolla. Kävimme Retun kanssa yhdellä lenkillä ihan meidän lähellä olevalla koira rannalla. Ei ollut ihan Retun elementti tuo vesi. Nostin sen veden rajaan niin, että sen tassut kastuivat. Retu jähmettyi hetkeksi paikalleen ja sitten otti naamalleen sellaisen ilmeen, kuin olisin laittanut sen johonkin hyvin kuvottavaan juttuun. Koira peruutti pois järvestä ja oli kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.Tosin ei kyllä itse mennyt järveen. Tähän vielä voisi lisätä Retun tassujen pesu inhon. :D Retu siis inhoaa ylikaiken tassjen pesua. Se ei varsinaisesti rimpuile sylissä silloin, mutta aivan selvästi yrittää välttää vettä. Ei taida vielä vähään aikaan tulla vesipeta tuosta meidän hurtasta. ;) Vaikka aikahan sen näyttää. :)