Tänään oli taas melkoisen leppoisa päivä. Päivällä annoin Vilmalle luun kun kävin Miran kanssa kämpällä. (Ja Vilma oli myös syönyt luunsa! Sillä taitaa olla hyvä viikko meneillään, tähän mennessä se on syönyt yleensä luustaan vain puolet kun me Miran kanssa palataan kämpälle iltapäivällä takaisin. :D)

Lenkeillä käytiin taas useempaan otteeseen pikku lenkkejä. Ja tuli tuo Vilma sitten taas harjattua ylimääräisistä karvoista. Nyt siitä ei lähde enään läheskään niin paljon karvaa mitä siitä vielä muutama viikko sitten lähti. Ja sen kyllä huomasi myös minun päiväpeitostani, jossa karvat ei ole oikeastaa ollenkaan lisääntyneet tämän viikon aikana. ;D

Ja tosiaan tänään siis siivottiin Miran kanssa huone. Matot sai kyytiä ulkona ja huoneessa vieraili myös hirmuinen imuri, jota Vilma vieläkin jonkun verran pelkää. No onhan se tietysti ihan totta, että se imuri voi vaikka syödä tuollaisen pienen koiran, jos sille päälle sattuu. ;)

Illalla Vilma pääseekin sitten luokkakaverini Helin beagle tyttö Ompun kanssa koiratarhaan vähän leikkimään. Tai no sanotaan nyt, että oleilemaan, kun ei ne oikeastaan keskenään leiki. Vilman mielestä Omppu on mukamas vähän turhan raju leikkimään. Mutta eivät tytöt kuitenkaan toisiaan kiusaakkaan tai tappele, niin mikäs siinä niiden kanssa ollessa. :)

Huomenna onkin edessä sitten kotimatka ja sitä on taas odotettu koko viikko. Ja ensi viikolla sitten taas uudestaan tänne Asikkalaan.