Tänään se lapsi meille nyt sitten saapui, käytiin hakemassa se päivällä. Kovasti on riehunut koko päivän ajan ja paljon on myös nukuttu. Ja ruokakin on maistunut, tosin ihan täyttä annosta ei ole jaksanut tai malttanut syödä. Mutta on kuulemma tänään saanut jo reilusti ruokaa kasvattajalla, joten ei mikään ihme vaikkei maistukkaan. :D

Koti matka sujui oikein loistavasti, Retu matkusti kuljetusboxissaan, minkä me veimmekin jo pari viikkoa sitten kasvattajalle "hajustumaan". Sen aikaa lapsi inisi, kunnes päästiin pihasta pois ja sitten alkoikin nukkumaan. :) Ja kun kotiin saavuttiin oli meidän parveke ehkä se kaikkein ihmeellisin asia. Sielä ainakin oli kivaa.

Tänään ollaan myös keritty ulkona poikkeamaan niin, että Retu oli ihan remmissä. Sitä ei panta haitannut muuten ollenkaan, kuin että se ehkä hieman kutitti... Mutta ei se menoa haitannut! Kamala touhotus oli ulkonakin päällä. Ja olimme ehkä sen 10 min ulkona, mutta hirveän jännää se taisi uudessa paikassa olla, kun sitten heti piti päästä nukkumaan. Tai siis Retu nukahti jalkoihini olohuoneeseen. :)

Kuviakin on tänään sitten otettu jo 15 kappaletta. No tietysti meidän lapsesta piti niitä kuvia ottaa. ;) Tuossa alhaalla on on yksi, mielestäni onnistunein kuva. Lapsi kun ei ole paikallaan kuin nukkuessaan, mutta niinhän se aina tuppaa olemaan kaikenlaisten lasten kanssa. :D

Meidän äiti (ja tietenkin myös minä, mutta etenkin äiti) on kovin ylpeä Retusta kun se niin hienosti sihtaa paperille jo pissat sekä kakat. On täälä jo ohikin mennyt, mutta aina kun on vaan paperi ollut tarpeeksi lähellä niin sinne on juostu lujaa asioimaan! Kyllä se jo tietää mihin saa ja mihin ei sais tarpeitaan tehdä.

Mutta kirjoittelen huomenna lisää kuulumisia ja ensimmäisen yön tapahtumia, jos niitä nyt edes tulee. Mutta se selviää sitten yöllä. :)

Niin ja lisäsin nyt sitten tänne sivuille tuonne sivun linkin taakse meille vieraskirjan, kun minä en pidä tästä vuodatuksen omasta kommentointi järjestelmästä, kun sinne laitettuihin kommentteihin on niin hölmö vastata... Mutta siis "Vieraskirja"-linkin takaa löytyy linkki vieraskirjaan. Vähän se on sielä hankalan reitin takana, mutta mielestäni mukavampi näin. :)

593640.jpg
On tuo poika vain niin suloinen. :) <3