Jeppis, elikä nyt on 3 viikon päästä saapuvalle hauvalle kaikki tavarat kasassa. Kävimme tänään äiten ja Vilman omistajan Annen kanssa Mustissa ja Mirrissä ostoksilla ja ostimme loput tavarat mitä vielä uupui. Ja ruokakin käytiin hakemassa ja tultiin siihen tulokseen, että pentu syö meillä kuivanappuloita. Ne on niin paljon helpompia syöttää, vaikkakin se NEU olisi ollut omasta mielestäni houkuttelevampi vaihtoehto. Ja sitten kun pidemmälle mietittiin, niin minun on sitten koulun asuntolassa hankala pitää pakaste ruokaa. Joten koulussa olo ajan koira olisi kuitenkin syönyt kuivaruokaa.

Mutta vielä pitää jännittää se 3 viikkoa, että poika meille saapuu. Niin ja sen nimeksi tuli nyt sitten Retu. :) Kun tuo Retu Kivinenkin (Kiviset ja Soraset) on hieman pyöreähkö, niin sopii sitten hyvin. ;) Ja minä kun sitten loppujen lopuksi halusin lyhyen nimen jossa on "ärrä". No, Retu mikä Retu.

Ensi viikonloppuna sitten pentua vielä katsomaan ja viemään sinne vähän tavaroita, mitä sitten otetaan meille mukaan pennun haku päivänä. Mutta sitä odotellessa! :)