Tänään ollaan kovasti touhuttu päivän mittaan, jonkin sortin ralli urheilua on suoritettu pitkin päivää. Ulkona on käyty muutamaan otteeseen ja uusia ihastelevia ihmisiäkin on tänään tavattu valtaisa määrä. Lähes kaikki tosin tulivat ulkona vastaan tai sattuivat samaan aikaan pihaan meidän kanssamme. Ja päästin minä Retun tänään muutaman kerran ihan irtikin, pari kertaa ihan vain pieneksi matkaksi pihan kulmalta ulko ovelle ja kerran sitten hieman pidemmäksi aikaa. Se paineli kovasti rallia, kun oli irti, mutta seurasi silti hienosti perässäni. Vitsit sillä taisi olla hurjan hauskaa, kun se juoksenteli oikein lujaa sielä nurmikolla! Ruokaikin on tänään maistunut oikein hyvin, ei ole paljoa jäänyt puolen desin annoksista syömättä.

Tänään Retu myös jäi ensimmäistä kertaa ihan yksin n.15 minuutiksi, kun minun ja äidin piti lähteä kauppaan, pikkuveljeni oli ulkona ja isä ei ollut vielä kerinnyt töistä kotiin. Lapsi oli jo hieman väsynyt ja annoin sille ruoan huoneeseen ennen kuin lähdimme. Ja kun ovi meni kiinni, niin kuului vain ihan hetken aikaa haikailua oven toiselta puolelta ja sitten se poika taisikin mennä jo nukkumaan. Ja kun isä oli kotiin saapunut, oli huoneessa ollut aivan hiljaista ja Retu oli nukkunut tyytyväisenä boxissaan, kun isä oli oven mennyt avaamaan ja kurkkaamaan honeeseen. Että meillä ei näitä itkuja harrasteta! ;D (Nyt täytyy koputtaa puuta...)

Ja illalla olikin sitten naurun paikka, kun katselin vanhempieni makuuhuoneessa sängyssä Retun kanssa Ilman johtolankaa-ohjelmaa. Se makasi vieressäni sängyllä ja yhdessä kohtaa, kun vähän sielä televisiossa rymisteltiin (telkkarin äänet siis olivat melko hiljaisella) niin Retu rupesi haukkumaan telkkarille! Sen kohtauksen verran mitä siinä rymisteltiin, niin Retu siinä komensi telkkua. Ja lopetti sitten sen haukkumisen, kun tilanne ohjelmassa rauhoittui. Kyllä minä naureskelin siinä itsekseni, taitaa poika tykätä näistä rikos sarjoista. ;)

Huomenna Retu varmaankin pääsee aamupäivästä poikkeamaan tallilla, kun äiti tulee hakemaan minut ratsastustunnilta. Pääsee poika vähän uusia hajuja haistelemaan ja matkustusta harjoittelemaan. :)