Tänään Vilma kävi usealla lyhyemmälä lenkillä, tuo sade kun kiusasi hieman koko päivän ajan. Mira käytti Vilman päivällä 11 aikaan pikkuisella lenkillä (Mira on varmaankin kipeä, teki sen aivan vapaaehtoisesti ja melkeinpä jopa lupaa kysymättä ;D), koulun jälkeen käytiin lenkillä ja illalla vielä kahteen otteeseen. Niin ja tietysti ilta ja aamu pissalenkit lisäksi.

Illalla oltiin siis 2 kertaa Helin beagle tyttö Ompun kanssa tekemisissä, ekalla lenkillä ajatuksena olin kiertää pieni lenkki hihnassa ja päästää koirat sitten koiratarhaan vapaaksi touhuamaan. Mutta kun tulimme kävelyltä oli koiratarha "varattu", joten menimme sitten vähän myöhemmin sinne koiratarhaan. :D Koiratarhassa sitten tytöt kulkivat kumpikin omia reittejään ja Vilmalle lähinnä heiteltiin keppiä. Vilmalla ainakin oli mielettömän kivaa, kun melkein koko ajan keppi lensi! Meinasi mennä yli kierroksille, mutta onneksi huomasin ajoissa, eikä tullut ongelmia. Koira rauhoittui hyvin täälä sisällä. :)

Huomenna saakin sitten pakata. Nyt tuleekin vähän täydempi kassi kuin yleensä, kun vien kaikki Vilman tavarat takaisin Vilman kotiin. Vilma on siis nyt viimeistä viikkoaan täälä minun mukanani Asikkalassa, kun seuraavista 5:stä viimeisestä viikosta, vappu ja helatorstai viikot ovat lyhyitä viikkoja ja olen itse täälä koululla navetta viikolla 9.-16.5. niin en silloinkaan olisi Vilmaa ottanut tänne. Ja viimeisellä kouluviikolla pitäisi saada siivottua oikein kunnolla, niin helpompi vain kun Vilma ei ole täälä sitten silloin. :) Joten loppujen  viimeksi olisi Vilma tullut vain toiseksi viimeiseksi kouluviikoksi tänne mukaan niin ajattelin, että "ilkeyttänihän minä sen koiran sitten mukaani riistän", vielä yhdeksi viikoksi Vilman omistajilta ja Ulpulta (Ulpu on Vilman kanssa samassa taloudessa asuva irlanninvesispanieli narttu). ;)

Mutta huomisiin siis!