Aivan, tänään tuli ylläri lähtö kotia kohti näin päivää aikaisemmin. Me Vilman kanssa ollaan kuljettu kimppakyydillä Soilen matkassa aina nämä koulumatkat (minä siis olen koko lukuvuoden kulkenut Soilen kyydillä) ja Soile sairastui tänään. Lähdimme sitten etuajassa koulusta kotiin vappua viettämään. Melkoinen kiire tuli pakkaamisen kanssa, kun sitä tavaraakin oli otettavana kotiin melkoinen läjä! Mutta hienosti selvittii matkasta, vaikka nyt huomasinkin 20km ajon jälkeen, että kännykkäni on vielä koulun asuntolassa... No ei kun vain takaisin koululle ja uusi yritys. Tällä hetkellä en ainakaan ole tietoinen unehdetuista tavaroista, eipä sitten ainakaan (varmaankaan) ole mitään oleellisia tavaroita... ;D

Tänään kun oli lämmin päivä, niin autossakin oli matkalla melkoisen kuuma. Mutta pysähdyimme sitten tuuletelemaan autoa parikin kertaa matkan aikana. Kotona sitten en "päässyt" heti palauttamaan Vilmaa kotiinsa, mutta oleilimme sitten Lauran (elikä minun) kotona. Kävimme pienellä lenkillä, haimme kaupasta jäätelöä ja käytiin moikkaamassa muutamaa kaveriani siinä kaupan lähellä. :) Sitten olikin jo Vilman omistajat kotona ja neitonen pääsi omaan kotiin "lomailemaan". ;)

Nyt sitten Vilman puuhia kannattaa seurata enemmän tuolta Vilman omistajan pitämästä blogista, jonne löytyy linkki Vilman sivulta ja linkki sivulta. Minä kuitenkin jatkan tätä blogin pitämistä, joskaan en usko, että tulen nyt "ilman koiraa" ihan joka päivä kirjoittelemaan tänne. Lähinnä varmaankin päivittelen silloin, kun meidän pennusta on jotakin "uutta" kerrottavaa ja rupean sitten taas kirjoittamaan ahkerammin, kun pentu tulee meille kotiin. :) Mutta sitä odotellessa.

Toivottelen nyt kaikille tässä hyvät vaput, ensi viikolla kirjoittelen tänne sitten taas. Viimeistään silloin, kun menemme pentua katsomaan (la 5.5.). :)